Vacatures

Alle vacatures binnen Facilicom

Filter vacatures

Meer filters···
  • Functiegroepen
    • (19)
    • (13)
    • (12)
    • (8)
    • (7)
    • (7)
    • (3)
    • (2)
    • (1)

Vacaturelijst

Ben je op zoek naar vacatures bij Facilicom? Bekijk dan hier onze actuele vacatures.

Brussel
Als Sous-chef ben jij mede-verantwoordelijk voor het aansturen van de keukenmedewerkers. Bij afwezigheid van de Chef Gerant zorg jij voor de opvolging van zijn/haar taken. Je zorgt voor een optimaal food-cost beheer van jouw keuken, waarbij je er steeds in slaagt om smaakvolle en gezonde maaltijden te bereiden. Daarnaast schrikt het je niet af om zelf de handen uit de koksmouwen te steken.
 
Lees verder >
Antwerpen
Als Junior Chef Gérant ben jij verantwoordelijk voor het aansturen van de keukenmedewerkers en/of andere chefs. Je zorgt voor een optimaal food-cost beheer van jouw keuken, waarbij je er steeds in slaagt om smaakvolle en gezonde maaltijden te bereiden. Daarnaast schrikt het je niet af om zelf de handen uit de koksmouwen te steken.
Lees verder >
Mol
Als keukenmedewerker ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan voor de klant. Je staat in voor de koude bereidingen. De keuken op orde houden is ook één van jouw taken, waar je collega’s je heel dankbaar voor zijn. Tijdens en na de shift sta je ook in voor de opruim en/of afwas. Nadien zet je alles netjes op z’n plaats, klaar voor een nieuwe dag.
 Voor deze vacature zoeken we een zeer zelfstandige persoon die de keuken van A-Z alleen kan runnen.

 
Lees verder >
Antwerpen
Als Chef Gérant ben jij verantwoordelijk voor het  aansturen van de keukenmedewerkers en/of andere chefs. Je zorgt voor een optimaal food-cost beheer van jouw keuken, waarbij je er steeds in slaagt om smaakvolle en gezonde maaltijden te bereiden. Daarnaast schrikt het je niet af om zelf de handen uit de koksmouwen te steken.
Lees verder >
Linkebeek
Als keukenmedewerker sta ja in voor de koude en de warme bereidingen, koffie ronde, het opvullen en onderhouden van de koffie - en frisdrankautomaten en het klaarzetten van vergaderzalen. 
De keuken op orde houden behoort ook tot jouw takenpakket, waar je collega’s je heel dankbaar voor zijn. Tijdens en na de shift sta je ook in voor de opruim en/of afwas. Nadien zet je alles netjes op z’n plaats, klaar voor een nieuwe dag.
 
 
Lees verder >
Brussel (Woluwe-Saint-Lambert)
20 uur
Als keukenmedewerker ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan voor de klant. Je staat in voor de koude bereidingen. De keuken op orde houden is ook één van jouw taken, waar je collega’s je heel dankbaar voor zijn. Tijdens en na de shift sta je ook in voor de opruim en/of afwas. Nadien zet je alles netjes op z’n plaats, klaar voor een nieuwe dag. Voor deze vacature zoeken we een zeer zelfstandige persoon die de keuken van A-Z alleen kan runnen.
 
Lees verder >
Lummen
Als Chef Gérant ben jij verantwoordelijk voor het  aansturen van de keukenmedewerkers en/of andere chefs. Je zorgt voor een optimaal food-cost beheer van jouw keuken, waarbij je er steeds in slaagt om smaakvolle en gezonde maaltijden te bereiden. Daarnaast schrikt het je niet af om zelf de handen uit de koksmouwen te steken.
 
Lees verder >
Leuven
16 uur
Als keukenmedewerker sta ja in voor de koude en de warme bereidingen, koffie ronde, het opvullen en onderhouden van de koffie - en frisdrankautomaten en het klaarzetten van vergaderzalen. 
De keuken op orde houden behoort ook tot jouw takenpakket, waar je collega’s je heel dankbaar voor zijn. Tijdens en na de shift sta je ook in voor de opruim en/of afwas. Nadien zet je alles netjes op z’n plaats, klaar voor een nieuwe dag.

 
Lees verder >
Everberg
Als Chef Gérant ben jij verantwoordelijk voor het  aansturen van de keukenmedewerkers en/of andere chefs. Je zorgt voor een optimaal food-cost beheer van jouw keuken, waarbij je er steeds in slaagt om smaakvolle en gezonde maaltijden te bereiden. Daarnaast schrikt het je niet af om zelf de handen uit de koksmouwen te steken.
Lees verder >
Zaventem
30 uur

Je zal instaan voor:

  • Het aanvullen van de producten: saladbar, broodjes, koude schotels, desserten,…
  • Het klaarzetten en opruimen van de vergaderzalen.
  • Het maken van koude bereidingen (broodjes) en de dagschotel.
  • De bediening van de klanten en het afrekenen van de artikelen aan de kassa.
  • Het onderhoud van de keuken (frigo’s, afwas, poetsen etc).
Lees verder >

Door www.werkenbijfacilicom.be te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen